Prominent | Groeneweg 67 | 2691MK ’s-Gravenzande | 0174525660

Wie zijn wij
De telers van het merk Prominent kweken van generatie op generatie topkwaliteit tomaten, met hulp van de natuur. Daarvoor selecteren ze met zorg de beste rassen en zetten de telers hun tijd en energie op een efficiënte manier in. Dit alles tezamen levert jaarrond de lekkerste tomaten op.

In 1995 werd de vereniging opgericht door zes ondernemende telers. Inmiddels is Prominent uitgegroeid tot een club van 29 telers met in totaal 360 hectare tomaten. Door de omvang en flexibiliteit kunnen de telers goed inspelen op de wensen van afnemers en eindklanten.

Onze Missie
Als innoverende specialist in tomaten, is het onze passie om elk type consument dagelijks te laten genieten van onze gezonde en smaakvolle producten. Deze producten worden geteeld door onze telers; toonaangevende producenten van topkwaliteit tomaten.

Onze telers werken nauw samen. De samenwerking uit zich in het versterken van elkaars bedrijfsvoering en de focus op kwaliteit. Naast het uitwisselen van kennis en ervaring, speelt ook het continu blijven investeren in nieuwe teelttechnieken een belangrijke rol. Samen investeerden de telers bijvoorbeeld in een eigen verpakkingscentrum. Ook is er een gezamenlijk innovatiecentrum en een eigen teeltlocatie aan de Groeneweg in ‘s-Gravenzande.