Waarom werken bij Roobos

Over Roobos
Sinds 1988 is Roobos Fleurs et plantes de Hollande uw steun en toeverlaat in bloemen en planten. Met ons team van gemotiveerde medewerkers staan wij u bij met het runnen van uw bloemenwinkel of tuincentrum.

Onze service gaat ver. Wij verzorgen onze klantwens van A tot Z. De goede relatie met onze kwekers is hiervan de basis, het inkopen is essentieel en de juiste levering is het gewenste resultaat. Kwaliteit, een compleet assortiment en snelle levering van bloemen en planten zijn de kernwaarden van Roobos.

Vandaar ons motto: In goed overleg kan alles!

Duurzaam ondernemen
Roobos Bloemenexport is MPS gecertificeerd

Roobos bloemenexport B.V. onderneemt op een duurzame en milieuvriendelijk wijze, wat geresulteerd heeft in de kwalificatie MPS-A. Dit is de hoogste waardering voor de meest milieuvriendelijke bedrijfsvoering. MPS-A is een unieke standaard in de wereld. Het werkt als een meetlat, die aantoont in hoeverre de bedrijfsvoering milieuvriendelijk is. Hiermee kan een bedrijf haar milieuprestaties borgen en de milieubelasting verlagen. Dit is de eerste stap op weg naar een duurzame bedrijfsvoering. Door het behalen van het MPS certificaat heeft Roobos aangetoond dat het gehele aanbod van bloemen en planten op duurzame wijze is geproduceerd en dat het bedrijf enkel bij kwekers inkoopt die aantoonbaar milieubewust en van de hoogste kwaliteit produceren.

Producten bij Roobos
Bloemen
Een lang vaasleven is waar uw klant naar zoekt. Daarom staat Roobos voor u klaar met dagverse bloemen. Onze bloemen kopen wij bij bloemenkwekers in onze directe omgeving. Wij leveren u de kwaliteit bloemen die u zoekt door de combinatie van onze jarenlange ervaring met de keuze van gekwalificeerde kwekers.

Planten
Het plantenassortiment van Roobos draagt bij aan de uitstraling van uw bloemenwinkel of tuincentrum. U heeft keuze in assortiment én in productspecificaties, zoals hoogte en cultuur. Uw wensen staan bij ons centraal.

Kweker
Met het kwekersicoon in onze webshop herkent u de bloemen en planten die Roobos direct bij haar kwekers heeft ingekocht.

Veiling
Het assortiment in bloemen en planten koopt Roobos hoofdzakelijk in bij haar geselecteerde kwekers. Om ons motto ‘In goed overleg kan alles’ te bevestigen kopen we ook een deel van ons assortiment in bij de grootste veilingen van Nederland. De bloemen en planten controleren wij dagelijks vooraf op de gewenste kwaliteit.

Wij leveren hierdoor kwaliteit, een compleet assortiment en snelle levering van bloemen en planten bij onze klanten.