Schoonmaakbedrijf Trudie | Valkenierstraat 59 | 2694BN s-Gravenzande

Over ons
Schoonmaakbedrijf Trudie werkt voor verschillende opdrachtgevers in de gemeente Westland en omgeving. Wij verzorgen de schoonmaak van kantoren. Wij werken daarbij altijd op contractbasis, met een opzegtermijn van drie maanden.

Schoonmaakbedrijf Trudie is in 1999 gestart door Trudie Kariem - van Hasenbroek. Wij zijn een kleinschalig bedrijf in het Westland, met een aantal vaste schoonmakers in dienst.

Kwaliteit en vertrouwen
Bij Schoonmaakbedrijf Trudie staan kwaliteit van het werk en onderling vertrouwen voorop. Een goede verstandhouding met onze opdrachtgevers is daarbij van groot belang. Wij leveren daarom per object een vaste medewerker voor het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de kwaliteit van de schoonmaak wordt gewaarborgd. Mocht er desondanks toch een probleem zijn, dan lossen we dat graag samen met u op.

Schoonmaakbedrijf Trudie neemt u alle zorg uit handen als het gaat om het schoonmaken van uw kantoor. Behalve de schoonmaak zelf, regelen we naar wens ook de inkoop en installatie van schoonmaakartikelen.

Kantoren schoonmaken
Naast het schoonmaken van de werkplekken (inclusief pc's en telefoons) zorgen we ervoor dat de pantry, toiletten, gangen en trappen schoon worden gemaakt. Uiteraard legen we ook de prullenbakken en schrobben we indien nodig de vloeren. Daarnaast vullen we wc-papier, handdoeken en zeep voor u bij. Uiteraard maken wij hierover van tevoren duidelijke afspraken met u.

Inkoop en installatie van schoonmaakartikelen
Indien gewenst verzorgen wij voor u ook de inkoop van schoonmaakartikelen. Maar ook zeepdispensers, ophangsystemen voor handdoeken, enz. kunnen we voor u bestellen en zelfs installeren.