Sion Young Plants / Orchids |

Sion is uitgegroeid tot de internationale top van veredelaars en vermeerderaars van Phalaenopsis. Door onze kennis en ervaring kunnen wij elke kweker ter wereld in elk segment voorzien van het juiste advies en assortiment.

1. Customised varieties  -  Orchids created in response to your customers’ demand, by Sion.
Uw klant – of deze nu bloemist, tuincentrum, supermarkt of discounter is – wil een passend assortiment. Op basis van onze expertise adviseren wij u graag over de meest geschikte selectie voor uw klant. Van uitstekende standaardrassen tot speciale kleuren. Ons team van veredelaars en een wereldwijde samenwerking met andere veredelaars geeft u toegang tot ieder type Phalaenopsis.

2. Transparancy  -  All the information you require
Sion staat voor transparantie. Wij testen onze rassen uitgebreid voor u en stellen de resultaten aan u beschikbaar. Ook Plantscout, een tool waarmee u rasseninformatie kunt evalueren en delen – biedt u veel inzicht.

Daarnaast bieden wij Tracking & Tracing dat geoptimaliseerd is door originele plantnamen, herkomst van laboratorium, verspeendatum en unieke nummers per tray te communiceren. 

Wilt u meebeslissen over de rassen die we veredelen of ons productiebedrijf bezoeken? U bent van harte welkom!

3. Partnership  -  We help you on your way
Wilt u weten hoe uw bedrijfsstrategie is afgestemd op uw afzetmarkt? Door o.a. onze samenwerking met Decorum beschikken wij over markt- en segmentatiekennis die we graag met u delen zodat u de juiste keuze kunt maken.

Ook voor vragen over aangepaste plantmaten of advies over uw teeltklimaat kunt u bij ons terecht.