Sosef Schilders | Honselersdijk | 0174627911

http://www.sosefschilders.nl

Schilders anno 1937
Sosef Schilders staat voor een professioneel schildersbedrijf. We zijn gevestigd in Honselersdijk, waar – drie generaties terug – ook de wieg stond van ons bedrijf. Met een compleet team van vakmensen zijn we actief voor uiteenlopende opdrachtgevers. Opdrachtgevers, die één ding gemeen hebben: ze zoeken een schildersbedrijf waar ze op kunnen rekenen.

Elke dag leggen we de lat voor onszelf hoog. Daarom hebben we goede mensen in huis. En kiezen we voor de beste merken en moderne technieken. Bovendien zijn we een plezierig bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is afspraak. Lijnen zijn kort. En we staan bekend om onze flexibiliteit en klantvriendelijkheid.

Schilders die met hun tijd zijn meegegaan
Opgericht in 1937 zijn we drie generaties verder uitgegroeid tot een modern schildersbedrijf. Onder leiding van Corno Sosef - de vierde generatie - zijn we actief voor een veelheid van opdrachtgevers: particulieren, bedrijven, scholen, instellingen, openbare gebouwen en verenigingen van eigenaren. Veel in Zuid-Holland, maar ook Noord-Holland, Utrecht en Brabant zijn bekende bestemmingen.

Eigen team van vaklieden
Het echte ‘vakwerk’ beheersen we als geen ander. Met eigen vaklieden kunnen we een veelheid aan opdrachten aan. Het eigen personeelsbestand van 8 medewerkers breiden we flexibel uit met vaste onderaannemers, die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren als wij zelf.

Publieksprijs in 2014
Via opleidingen breiden we onze kennis en vaardigheden continu uit. Niet voor niets wonnen we in 2014 de Publieksprijs bij de verkiezing van de Nationale Schildersvakprijs! Vakmanschap en efficiency gaan hand in hand. Alle apparatuur en machines die het werk efficiënter of mooier maken, hebben we in eigen huis. Van een hoogwerker tot een bouwkeet. En van een steigerwagen tot rolsteigers. Fijn dat onze klanten ons deze waardering geven.

Schilder maar ook adviseur
In onze eigen showroom inspireren we u graag met voorbeelden. Want we zijn niet alleen schilder maar óók adviseur als het aankomt op de inrichting van woningen, kantoren, scholen en andere gebouwen. Wilt u van tevoren even een afspraak maken? Dan nemen we alle tijd voor u.

Maatschappelijk 
Al vier generaties zijn we een vertrouwd gezicht in Honselersdijk. Logisch daarom dat we ook graag onze bijdrage leveren aan het dagelijks leven in eigen dorp en andere kernen in het Westland. Sosef Schilders komt u tegen langs de lijn van verschillende verenigingen en bij uiteenlopende evenementen.