Stolze | Bandijkweg 22 | 2676 LJ Maasdijk | 0174-513779

http://www.stolze.nl/

Stolze is al sinds 1969 een gerenommeerde naam in de tuinbouw. Met ruim 100 medewerkers is Stolze uitgegroeid tot dé specialist voor elektro-, water-, belichtingstechniek en hogedruknevel. Ons bedrijf is gevestigd in een modern kantoorgebouw in Maasdijk, een goed bereikbare locatie centraal in Westland. Daarnaast hebben we een vestiging in Aalsmeer, zodat wij ook onze klanten in het midden en noorden van Nederland snel van dienst kunnen zijn met technische oplossingen op maat en bijbehorende 24-uurs service.

In de afgelopen decennia heeft Stolze, zowel nationaal als internationaal, veel projecten voor tuinbouwbedrijven en andere tuinbouw gerelateerde ondernemingen gerealiseerd. Tevens zijn wij actief op het gebied van utiliteit. Wij kunnen onze vier disciplines eventueel afzonderlijk leveren, maar onze specialiteit is een volledig geïntegreerd totaalproject.

Binnen Stolze zijn de ontwerpafdelingen voor elektrotechniek, watertechniek, belichting en hogedruknevel heel bewust samengevoegd. Wij zijn van mening dat de meest optimale installatie ontstaat door een perfecte onderlinge afstemming van de verschillende disciplines.