Timerfruit | | 010 4773535

In december 2002 richtten Tim Reincke en Eric Brückner het bedrijf 'Timerfruit' op. Vanuit hun kantoor in de fruithaven van Rotterdam stuurden zij de import en export van overzees fruit aan. Ze richtten zich op een aantal specifieke producten, zoals druiven, meloenen, citrusfruit, steenfruit en appelen.

Van het begin af aan heeft Timerfruit geïnvesteerd in duurzame, exclusieve relaties met grote producenten op het zuidelijk halfrond. Bovendien heeft Timerfruit zich in een aantal onderscheidende factoren gespecialiseerd, zoals kwaliteit, voedselveiligheid, tracking & tracing en continue beschikbaarheid tijdens het lopende seizoen.

Door slim in te spelen op de technologische en logistieke ontwikkelingen is Timerfruit sinds 2002 zeer sterk gegroeid.

Dit heeft geleid tot de solide organisatie die Timerfruit vandaag de dag is: een specialist op het gebied van overzeese fruitimport met klanten in geheel Europa die dagelijks bediend worden. En nog steeds loopt Timerfruit voorop in efficiënte en doelgerichte informatieverwerking. 

De kennis die dat oplevert wordt voortdurend ingezet om de Europese afnemers dagelijks te voorzien van de beste fruitsoorten van het zuidelijk halfrond.