V.O.F. Wim van Leeuwen | Julianastraat 1 AA | 2291TP Wateringen | 0174293289

In 1962 begon Wim van Leeuwen met zijn handel in olie en gas. Daar kwam in de loop der jaren steeds meer bij. Kookplaatjes. Gasfornuizen. Later werden ook tv’s aan het assortiment toegevoegd. Stap onze winkel binnen en zie de nieuwste modellen op het gebied van witgoed, beeld en geluid. Wat Wim van Leeuwen nu echt Wim van Leeuwen maakt, dat merkt u als we in gesprek komen. De persoonlijke benadering in combinatie met 'ouderwetse' service zorgt ervoor dat Wim van Leeuwen zoveel tevreden klanten heeft. We luisteren, dringen niets op en zoeken het apparaat dat het best bij onze klant past. Die klantvriendelijke instelling gaat terug tot onze oorsprong.

Sinds 15 jaar is de zaak in handen van broer en zus Bart en Linda van Leeuwen. We zijn daarmee een echt familiebedrijf. Het vaste team dat bij Wim van Leeuwen werkt, voelt ook bijna als familie. Elly Heijneman, die de boekhouding verzorgt, werkt hier al 47 jaar! 
Omdat we al zo lang meelopen, kennen we elk detail van elk apparaat. En wij kennen veel van onze klanten bij naam en andersom. Zelfs als die klanten verder weg wonen, want inmiddels werken we in een veel groter gebied dan Wateringen. Wim van Leeuwen bezorgt tot in Ypenburg, Hoek van Holland en Rotterdam. Want overal wonen mensen die ouderwetse service op waarde schatten én van de nieuwste apparatuur houden.