vandervalk+degroot | Poeldijk | 0174-247474

http://www.valkdegroot.nl

Waarom werken bij vandervalk+degroot

Vandervalk+degroot werd in 1962 opgericht door Henk van der Valk uit Poeldijk. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op het gebied van rioleringsbeheer, reiniging, inspectie en renovatie van uiteenlopende infrastructurele werken. Het optimaal combineren van de laatste technieken met de dagelijkse praktijk heeft geleid - en leidt nog steeds - tot nieuwe toepassingen die bijdragen aan verbetering van de dienstverlening. Vandervalk+degroot opereert nu met zo’n 350 werknemers in Nederland. Samenwerking, specialisme en humor zijn belangrijke waarden binnen de organisatie. Maar daarbij wordt nooit de kwaliteit en veiligheid uit het oog verloren.

Jan Kortekaas is chauffeur operator en uitvoerend projectleider geweest en is nu teamleider binnen de organisatie. Hij zorgt ervoor dat de medewerkers optimaal functioneren. “Wij hechten grote waarde aan de ontwikkeling van onze mensen en investeren hier dan ook veel in. Vandervalk+degroot is een erkend leerbedrijf. Het opleidingscentrum van de vandervalk+degroot-groep is CCV erkend en heeft als doel het ontwikkelen van vakmanschap van onze medewerkers en het stimuleren van veilig werken,” aldus HR-manager Helèn van den Ende.

 

De dag van..

Jan Kortekaas
Teamleider

Vandervalk+degroot hecht grote waarde aan de ontwikkeling van de werknemers

Jan Kortekaas die nu zo’n 25 jaar werkzaam is voor vandervalk+degroot, is zelf Chauffeur-Operator en Uitvoerend Projectleider geweest en is nu ruim anderhalf jaar Teamleider binnen de organisatie. Hij zorgt ervoor dat de medewerkers optimaal functioneren, laat Bakker weten. “Wij hechten grote waarde aan de ontwikkeling van onze mensen en investeren hier dan ook veel in. Vandervalk+degroot is een erkend leerbedrijf. Het opleidingscentrum van de vandervalk+degroot-groep is CCV erkend en heeft als doel het ontwikkelen van vakmanschap van onze medewerkers en het stimuleren van veilig werken,” aldus HR-adviseur Bakker.

Langlopende contracten
Vandervalk+degroot wil langlopende, fulltime dienstverbanden met hun medewerkers aangaan, Onder andere omdat er veel tijd gaat zitten in het opleiden van nieuwe medewerkers en de ervaring die zij op moeten doen.

Vandervalk+degroot kenmerkt zich door een ongedwongen, informele werksfeer. Samenwerking, specialisme, en humor zijn belangrijke waarden binnen de organisatie. Kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid staan daarbij hoog in het vaandel. “Vaak denkt men bij het zoeken naar een baan niet direct aan de Rioolbranche, omdat het niet sexy klinkt. Het vuil dat wordt verwijderd, bestaat hoofdzakelijk uit zand en slib. Het reinigingswerk wordt voornamelijk machinaal uitgevoerd en is daarmee geen vies werk, om nog maar eens een vooroordeel weg te nemen,”.