AUB van Bergen Personeelsdiensten | Prins Hendrikweg 16 | 3151AE Hoek van holland | 0174-383300

www.aubvanbergen.nl

Waarom werken bij AUB van Bergen Personeelsdiensten

Respect
Wij werken vooral met Oost-Europese krachten, die wij respecteren en koesteren. Zij vormen de spil van het bedrijf en zijn ons visitekaartje. Hun inzet en enthousiasme dragen bij aan het succes van onze organisatie.

Ervaring
Wij zitten al meer dan 30 jaar in het vak. Sommige kennis kan je niet leren maar moet je opdoen in de praktijk. Daar zijn wij heel alert op. De markt verandert continue en wij zitten er bovenop. Doordat wij continue doorontwikkelen, blijven wij een serieuze partner voor onze vaste klanten. Sommige zelfs al vanaf het eerste uur en daar zijn wij trots op.

Kennis
Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en passen zo nodig ons beleid daarop aan. Niet alleen relevante wet- en regelgeving, maar ook ontwikkelingen op het gebied van arbeidsprocessen hebben onze interesse, omdat wij met deze kennis kunnen bijdragen aan de efficiëntie bij onze opdrachtgevers. Wij delen onze kennis.

Samenwerking
Wij hebben veel kennis en ervaring in huis, die wij graag delen met onze opdrachtgevers. Deze bundeling van kennis leidt veelal tot een efficiënte samenwerking, die voor beide partijen aantrekkelijk is. De opdrachtgever bespaart kosten, wij profiteren van een efficiënte bedrijfsvoering.

Wioleta Boron

“Ik werk hard en ben betrokken, maar dat doe ik alleen voor bedrijven die mij weten te respecteren en te waarderen. Vandaar dat ik al meer dan twee jaar voor AUB van Bergen werk. Natuurlijk is er altijd wel iets om op aan te merken, maar de sfeer is goed en ze hebben goede huisvesting voor mij geregeld. Ik voel mij prettig bij dit bedrijf. Best belangrijk, als je zo ver van huis en familie verwijderd bent.”

AUB van Bergen is een gerenommeerd uitzendbureau met opdrachtgevers in de glastuinbouw, agf-sector, bollensector en de industriële sector. Wij hebben veel kennis van productieprocessen en delen die met onze opdrachtgevers, waardoor zij kosten besparen.