Van Duijn Transport | Jogchem van der houtweg 12 | 2678AG De Lier

Waarom werken bij Van Duijn Transport

Logistiek partner sinds 1946
Ons familiebedrijf begon in 1946 met het transport van ladingen groenten en fruit in opdracht van tuinders. Inmiddels groeien we al bijna zeventig jaar mee met de ontwikkelingen in de transportwereld en de logistieke sector. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een professionele partner voor de logistiek van geconditioneerd transport.

Transportbedrijf van Duijn en Zn. B.V.: gewoon goed!
Als transportbedrijf zijn we bekend in en mét de wereld van verse producten en diepvriesproducten. Daardoor weten we precies welke eisen u als opdrachtgever stelt aan het transport van uw producten. Met onze ervaring, goed opgeleide en innovatieve medewerkers, een modern wagenpark link wagenpark en ons doel om al uw zorgen weg te nemen, verleggen wij grenzen.

Goed werkgeverschap
Wij willen een goede werkgever zijn voor onze medewerkers. Zij zijn immers de mensen die het iedere dag weer doen en wij realiseren ons dat wij zonder onze medewerkers niet zo ver waren gekomen! Ons sociaal beleid richt zich op betrokkenheid en ontwikkeling van onze werknemers.

Medewerkers: gewoon goed!
Wij investeren in onze medewerkers door middel van opleidingen. Wij houden de kennis van onze medewerkers up-to-date met ons intranet. Daarnaast gaan we met de personeelsvereniging elk jaar een avondje uit om elkaar ook eens op een andere manier te zien. Het verzuim- percentage is de afgelopen jaren lager dan het gemiddelde percentage in de sector en ligt onder het landelijk gemiddelde. Ook het lage personeelsverloop binnen ons bedrijf zien we als een teken dat Van Duijn een goede werkgever is.