Van Duyvenvoorde flowers & plants | Honselersdijk | 088-0183400

http://www.duyvenvoorde.nl/

Over ons
Van Duyvenvoorde flowers & plants is al dertig jaar actief in de export van bloemen en planten. Persoonlijk contact is een belangrijke peiler voor ons professionele en enthousiaste team van medewerkers. Het zorgt ervoor dat wij de wensen van onze klanten centraal kunnen stellen, hen kunnen adviseren én met hen mee kunnen denken.

Ons motto is dan ook: maatwerk, persoonlijke aandacht en goede service. Welkom bij Van Duyvenvoorde flowers & plants.

Organisatie
Van Duyvenvoorde flowers & plants is opgericht in 1979. Meer dan 30 jaar later is de onderneming uitgegroeid tot een betrouwbare specialist op het gebied van inkoop, verpakkingen en automatisering.

Ons betrokken team weet welke trends er spelen en weten hoe de sierteeltmarkt in elkaar steekt. Zij zijn de ogen en oren van de klant. Via KOA (kopen op afstand) kopen zij in op alle bloemenveilingen in Nederland.

De korte lijnen binnen Van Duyvenvoorde staan voor een snelle en efficiënte afhandeling van de geplaatste orders. Ook kan er flexibel ingespeeld worden op speciale wensen. Een bijzondere verpakking, barcode op de hoes of een prijslabel op de plant? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.