Veldwerk Uitzendbureau |

http://www.veldwerkuitzendbureau.nl

Veldwerk Uitzendbureau is al meer dan 10 jaar actief in de regio Zuid-Holland. Wij willen ambitieuze werkgevers en getalenteerde mensen samenbrengen. Nieuwe ontwikkelingen en trends in de branche vertalen wij naar kansen en mogelijkheden voor u. Uitdagingen gaan we aan door in oplossingen te denken. Welke vraag heeft u op het gebied van personeel? Wij denken graag actief met u mee!

We hebben door de jaren heen uitgebreide kennis en ervaring opgedaan en ons ontwikkeld tot een uitzendwerkspecialist voor de sectoren glastuinbouw, productie, food, logistiek en (infra)techniek. Om goed in te kunnen spelen op steeds snellere veranderingen is het belangrijk uw personeel flexibel te organiseren. Het inzetten van tijdelijk personeel zorgt ervoor dat u sneller en efficiënter kunt inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Veldwerk Uitzendbureau regelt op ieder gewenst moment snel de juiste uitzendkrachten.

Ons team
We zijn een enthousiast team met jonge mensen en werken met veel plezier. We zorgen goed voor de mensen die via Veldwerk werken. Onze uitzendkrachten kennen we allemaal persoonlijk. Ze krijgen de aandacht die ze verdienen. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en het werk. Veel persoonlijk contact is bij ons vanzelfsprekend. Door goed te luisteren naar uw wensen zorgen wij voor de beste match.