Ventil Test Equipment BV |

https://ventil.nl/

Ventil Test Equipment BV is een innovatieve, Nederlandse onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en wereldwijd verkopen van test units voor hoge druk beproeving van industriële afsluiters en veiligheden. Met behulp van moderne technieken worden de test units ontwikkeld en gefabriceerd in de eigen fabriek in Rijswijk (Plaspoelpolder). Ventil voert een sterk innovatief productbeleid. Hoge kwaliteit, vakmanschap en groei zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden. 

Klanten van Ventil zijn onder andere internationale bedrijven die zich bevinden in de energie- en procesindustrie. Ventil heeft naast haar Nederlandse vestiging in Rijswijk ook nog kantoren in de Verenigde Staten (Houston) en het Midden-Oosten (Sharjah). Daarnaast wordt Ventil wereldwijd vertegenwoordigd door diverse lokale agentschappen en partners.

Met ons innovatieve team van engineers, een eigen metaal- en montagewerkplaats, een enthousiast verkoop team en een groeiende service organisatie maken wij ons klaar voor de toekomst. Kom jij ons team versterken?