Vereijken Kwekerijen | 's-Gravenzande

Waarom werken bij Vereijken Kwekerijen

Vereijken Kwekerijen is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Dit doen we op zes teeltvestigingen, twee productiehallen en een bedrijfsbureau verspreid over Noord-Brabant en het Westland, waar deze trostomaten het hele jaar door geteeld en verpakt worden.

Ooit begonnen als klein familiebedrijf, met normen en waarden van de keukentafel naar de kantine-tafel. Inmiddels is het uitgegroeid naar een modern familiebedrijf met meerdere vestigingen, maar met nog steeds belangrijke normen en waarden.

De normen en waarden die we binnen Vereijken Kwekerijen belangrijk vinden, hebben we uitgewerkt aan de hand van vier kernwaarden. Met deze kernwaarden geven we aan waarvoor we staan, waarin we geloven en wat ons verbindt. Deze kernwaarden hebben we visueel uitgewerkt in een Vereijken Kwekerijen Kompas. Door middel van dit Kompas willen we samen als TEAM dezelfde richting uit gaan. Het helpt ons gemakkelijker keuzes te maken, zonder te veel regels nodig te hebben. Het Kompas is een middel om jou te informeren over de kernwaarden.