Verkade Keukens |

Waarom werken bij Verkade Keukens

Ruim 40 jaar geleden is Verkade Keukendesign opgericht door Marcel Verkade † 6-12-2019. Marcel was 25 jaar toen hij in 1977 zijn bedrijf startte in de dorpskern van Kwintsheul, in het Westland, met een keukenpresentatie van zes bij vier meter met keukens van het merk Heidepal Elite. Inmiddels is het bedrijf al decennialang gevestigd op de huidige locatie.

In de showroom staan ruim dertig keukens in diverse stijlen voor u opgesteld. Van industrieel tot minimalistisch, van hout tot design. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Ons motto: is er een probleem? Dan hebben wij een oplossing. Dat is het voordeel van maatwerk. 

Innovatie staat bij Verkade hoog in het vaandel. Stilstand is immers achteruitgang. De nieuwe showroom is nog maar net klaar of er staan alweer nieuwe ideeën klaar. We blijven altijd bezig met nieuwe ideeën, de verbouwing in de showroom is eigenlijk nooit klaar. We vinden het belangrijk om alle mogelijkheden en innovaties te laten zien. Wij bieden een groot assortiment aan keukenapparatuur van verschillende merken. Onze keukenapparatuur staat voor demonstratie aangesloten en wij geven u hier graag meer informatie over. 

Het hele team van Verkade Keukendesign bestaat uit deskundige en ervaren medewerkers. Zij staan stuk voor stuk graag voor u klaar met advies dat staat als een huis. Yvonne: “Wij helpen onze klanten met het bereiken van een prachtig resultaat door naar hun wensen te luisteren, waarna wij dit dankzij onze kennis en ervaring kunnen vertalen naar de juiste producten en invulling.”