Verkade Klimaat | Turfschipper 2 | 2292JA Wateringen | 0174292386

http://www.verkadeklimaat.nl

VERKADE KLIMAAT VOOR: PARTICULIERE “verzekerd van het ideale klimaat” In een gemiddeld woonhuis functioneren tegenwoordig steeds meer installaties. En of u wilt of niet, u bent steeds meer afhankelijk van die techniek. Daarom is het belangrijk om een installateur in de arm te nemen die bekend is met de moderne techniek. Die u objectief kan adviseren over de voor ú beste oplossing. En die klantvriendelijke monteurs paraat heeft voor een probleemloze installatie en een dito onderhoud. Niet voor niets ontdekken steeds meer particuliere opdrachtgevers de kwaliteiten van Verkade Klimaat.

KLIMAATTECHNIEK
“Comfortabel verwarmd met de laatste technieken” Een klimaat-installatie in een woonhuis is tegenwoordig high-tech. Fabrikanten van systemen ontwikkelen continu innovatieve systemen. Maar u gaat het niet om systemen en innovaties, het gaat u om een ideaal klimaat in huis. Werk voor Verkade Klimaat. Als dé specialist voor particuliere woonhuizen zijn we in staat uw wensen te vertalen in de juiste klimaatoplossing. Van cv-ketel tot luchtverwarming. Van zonneboiler tot warmtepomp. Met een compleet leveringsprogramma voor klimaat-installaties kunnen we u bij vernieuwing van dienst zijn maar ook bij onderhoud.

AIRCONDITIONING 
“De verkoelende oplossingen van Verkade Klimaat” Zomers worden warmer. En bij bepaalde temperaturen gaat voor uw gevoel de comfort in huis verloren. Kies dan voor een airconditioningsinstallatie van Verkade Klimaat. Voor grote en kleine woonhuizen zijn er meer mogelijkheden dan u denkt. Verkade Klimaat levert splitsystemen, koud-watersystemen en verrijdbare units van bekende merken. Een goed advies gaat vooraf aan elke installatie. Zodat u het in huis ook tijdens tropische temperaturen behaaglijk kunt houden, zonder dat het zweet u uitbreekt als de energienota op de mat ligt.

MECHANISE VENTILATIE 
“Ventileren voor een gezond klimaat binnenshuis” Nederlandse huizen zijn heel zuinig met energie. Dat komt mede door de uitstekende isolatie. Maar waar natuurlijke ventilatie vroeger `standaard` was in oudere bouw, moet mechanische ventilatie anno nu uitkomst bieden. Met de vernieuwende mogelijkheden die Verkade Klimaat in huis heeft kunt u in alle vertrekken gezonde omstandigheden creëren en vocht in sanitaire ruimtes adequaat afvoeren. De mogelijkheden zijn legio: luchtbehandelingskasten, kanalenstelsels en roosters, eventueel gecombineerd met koeling en verwarming.

SERVICE 
“Verzekerd van een probleemloze werking” Zelfs de meest geavanceerde installaties hebben regelmatig onderhoud nodig. Al was het maar om een ongestoorde werking en een optimaal rendement van uw investering te waarborgen. Met Verkade Klimaat beschikt u over een installateur waar u van op aan kunt. Als het tijd is voor uw onderhoud, krijgt u bijvoorbeeld automatisch een seintje. En ook als u een keer storing heeft staat er binnen de kortste keren een monteur op de stoep. Vaak nog dezelfde dag. En bij Verkade Klimaat krijgt u altijd een nauwkeurige indicatie hoe laat die monteur er is, dus niet onnodig wachten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.