WEA Accountants & Adviseurs Naaldwijk | Naaldwijk | 0174630241

http://www.wea.nl

Ben je klaar om je carrière een boost te geven bij een vooruitstrevend accountantskantoor dat het werk serieus neemt, maar ook veel plezier biedt? WEA Accountants & Adviseurs Naaldwijk is op zoek naar een getalenteerd en fris persoon die ons team wil versterken.

Als onderdeel van ons team, zul je niet alleen bijdragen aan onze missie om MKB-ondernemers financieel te versterken, maar ook je eigen vaardigheden en carrière ontwikkelen.

Onze visie is ambitieus – we streven ernaar om te groeien en een toppositie in de markt van financiële dienstverlening te veroveren. Dit doen we door een combinatie van creatief en scherpzinnig advies, met een 360 graden blik op de markt en technologische ontwikkelingen. En we zoeken een sleutelspeler die hierbij kan helpen.

Wij zijn gevestigd in een modern pand in het hart van Naaldwijk, waar ons team van meer dan 25 medewerkers klaarstaat om ondernemers te ondersteunen op het gebied van accountancy, fiscaliteit, salaris en personeel. Elke middag bezoeken we het gezellige Naaldwijk om een frisse neus te halen, te genieten van een lekker broodje of de wekelijkse woensdagmarkt te verkennen.

Ben je enthousiast om bij te dragen aan onze hoogwaardige dienstverlening en zelf ook professioneel en persoonlijk te groeien? Sluit je dan aan bij WEA Naaldwijk, waar jouw ontwikkeling en welzijn voorop staan. Laten we samen de kansen verkennen en grijpen!

Voel je je aangesproken door deze uitdaging? Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen onze toekomst vorm te geven. Join ons team en maak het verschil!

Meer informatie? Kijk op onze website: https://www.weanaaldwijk.nl/