Welvreugd | Maasland | 0105918247

Waarom werken bij Welvreugd

Ooit begonnen in de tuinbouw, maar door de jaren heen zijn we gegroeid naar een gespecialiseerd bedrijf met een track record van de meest uiteenlopende boringen tot wel honderden meters lengte. De ontwikkeling die Welvreugd heeft doorgemaakt maakt ons bedrijf tot wat het vandaag de dag is: een betrouwbare partner voor kleine én grote opdrachtgevers.

Totaaloplossing in kabels en leidingen

Want hoewel we inmiddels beschikken over een indrukwekkend en geavanceerd machinepark en meer dan 30 professionele medewerkers, zijn en blijven we familiebedrijf in hart en nieren. Korte lijnen, snel schakelen en persoonlijk contact hoort daarbij. Alle facetten binnen het proces zijn bij Welvreugd vertegenwoordigd. Zo hebben we eigen tekenaars in dienst die elke situatie concreet en helder in kaart kunnen brengen. Kortom: een bedrijf met alle vakmanschap, machines en (meet)apparatuur in eigen beheer. Wel zo overzichtelijk.

Afspraak is Afspraak

Afspraak is afspraak’, luidt ons credo en, indien gewenst, kunnen we de zorg van a tot z uit handen nemen. Voor grote én kleine opdrachtgevers. Het feit dat Welvreugd een totaaloplossing biedt in de aanleg, lokalisatie, inspectie en onderhoud van (ondergrondse) kabels en leidingen maakt ons de ideale partner om mee samen te werken.

Missie

Welvreugd biedt een totaaloplossing als het gaat om kabels en leidingen. Met een modern machinepark en een professioneel team zijn wij de ideale partner voor grote én kleine opdrachtgevers.

Visie

Als allround familiebedrijf in kabels en leidingen streven we ernaar een entiteit te zijn, waaraan grote én kleine opdrachtgevers met vertrouwen alle zorg uit handen geven.

Kernwaarden

MVO, duurzaam, vooruitstrevend, professioneel, betrouwbaar en persoonlijk zijn de kernwaarden van Welvreugd, die we in de toekomst alleen maar verder willen uitbouwen.

Welvreugd is met meer dan 55 jaar ervaring onmiskenbaar specialist in de aanleg van kabels en leidingen en alles wat daarmee te maken heeft. Vandaag de dag is Welvreugd een betrouwbare partner voor zowel kleine én grote opdrachtgevers. We werken in hechte teams, op veel verschillende locaties, in binnen- en buitenland en met de modernste spullen en machines.

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer eenvoudig en snel op één van onze vacatures!