Wood Creations B.V. | Lorentzstraat 19 | 2693BB s Gravenzande | 0174422200

http://www.wood-creations.nl

De kracht van Wood Creations zijn de opties die wij onze klanten bieden. Vrijwel alles is mogelijk, waarbij we garant staan voor kwaliteitsproducten van massief hout. Wood Creations levert meubels op maat, in de letterlijke zin van het woord. In onze showroom in ’s-Gravenzande treft u een ruim assortiment van onze meubels aan. Komt u gerust eens langs om kennis te maken, de houten meubels te bekijken en de sfeer te proeven. U kunt ons uw ideeën voorleggen, waarna we samen de mogelijkheden door nemen. 

MEUBELS OP MAAT
Er zijn talloze opties waar u voor uw exclusieve interieur uit kunt kiezen. Wood Creations werkt met massief hout als basis voor de meubels. U heeft alle vrijheid om zelf de kleur, de afmetingen als de vormgeving te bedenken, waarbij wij u graag adviseren. Wat u kunt bedenken, kunnen wij op maat maken. 

ZITMEUBILAIR OP MAAT
Een zitbank die net iets dieper of juist iets minder diep moet zijn? Een barstoel die net een paar centimeter lager moet zitten? Een iets hogere rugleuning voor een comfortabele fauteuil? Geen enkel probleem voor Wood Creations om het ontwerp aan te passen aan uw wensen. 

KEUKENS OP MAAT Ook keukens worden geleverd door Wood Creations. Keukens waarin massief hout is verwerkt, geven een luxe sfeer aan een huis. De perfecte keuken voor uw huis, waarin u met veel plezier maaltijden zult bereiden, kan door Wood Creations gerealiseerd worden. Wij bieden het complete pakket aan, inclusief de door u gewenste inbouwapparatuur. 

ZITMEUBILAIR Wood Creations biedt meer dan alleen meubels op maat. Voor het juiste zitmeubilair in uw interieur hebben we in onze collectie diverse modellen van andere ontwerpers opgenomen. Zitmeubels hebben namelijk stuk voor stuk een eigen karakter en bij een luxe interieur hoort het zitmeubilair met het juiste karakter dat bij u past. 

VERLICHTING & ACCESSOIRES
Een exclusief interieur valt of staat met de juiste verlichting. De service en kwaliteit van Wood Creations stopt dan ook niet bij het leveren van meubels op maat. Het maatwerk komt namelijk ook terug in onze verlichting. Goed afgestelde sfeerverlichting zal het karakter van het luxe meubilair nog meer naar voren brengen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom.