Onze partners

Onze partners

WestlandseBanen is de grootste vacaturesite van de regio. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door ons vertrouwde partnernetwerk. Hierdoor kunnen wij niet alleen nog meer bereik en een groter aanbod creëren, maar ook onze klanten beter van dienst zijn.

Rodi West Media
De grootste uitgeverij uit de regio met onder andere de krantentitel Nieuwsblad Westland. Door onze samenwerking kunnen wij klanten ook voorzien van offline promotie. Iedere week worden de vacatures uit Nieuwsblad Westland doorgeplaatst op onze website. 

Ook geven wij ieder kwartaal gezamenlijk de zeer populaire WestlandseBanen Carrièrekrant uit. Een krant compleet gevuld met vacatures en ‘werken bij’ verhalen van bedrijven uit de regio.

Patijnenburg - MVO Westland
Patijnenburg is aanjager van MVO Westland. MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) Westland is een platform waarin de gemeente Westland, Patijnenburg en vele ondernemers samenwerken aan een inclusieve arbeidsmarkt. WestlandseBanen helpt Patijnenburg met verkrijgen van zichtbaarheid en nieuwe partners.

Marketing in Beeld
Marketing in Beeld is de narrowcasting specialist van regio Westland. Door onze samenwerking kunnen vacatures worden doorgeplaatst op meer dan 20 narrowcasting schermlocaties in het Westland. Van tankstation tot sportvereniging en van slager tot fysiotherapeut: jouw Vacature in Beeld wordt getoond!

Glenn Mostert Fotografie
Glenn richt zich op het verbeteren van de visuele uitstraling van bedrijven en personen. Een ideale partner voor mooie bedrijfs-, personeels- & vacaturefoto’s! Door de samenwerking met Glenn kunnen wij bedrijven een professionele fotograaf bieden om visueel sterk voor de dag te komen.

Brance Media
Brance Media is een fullservice video marketing agency dat bedrijven helpt met videomarketing. Met Brance hebben wij niet alleen mooie video's voor onze klanten gemaakt, maar ook onze eigen 'Koning van je werk' en Zomervideo's zijn door Brance geproduceerd!

Louise de Voogd Video & Edit
Louise heeft jarenlange ervaring achter én voor de camera. Ze weet als geen ander verhalen te vertellen door het vastleggen van beelden, details en onbewaakte momenten. Door Louise kunnen wij zelfs van de meest saaie vacatures bij de belastingdienst spectaculaire beelden creëren die interesse wekken bij sollicitanten!

Shoot Your Shot Media
Met Matthijs van Shoot Your Shot Media maken wij bedrijfs- en vacaturevideo’s voor onze klanten. Naast ervaren dronepiloot kan Matthijs ingezet worden voor copywriting, communicatiestrategieën, presentaties, brainstormsessies en podcasts. Met zo’n partner kunnen klanten altijd geholpen worden bij hun creatieve vraagstukken!