WestlandseBanen presenteert: ''Hoe is de Sfeer?'' Seizoen 2

Door de ontwikkelingen op de huidige arbeidsmarkt is het lastig om personeel te vinden. Daarom hebben wij het initiatief genomen om bedrijven de kans te geven om op een unieke manier sfeerimpressies in beeld te brengen. Quinty heeft meegewerkt op verschillende afdelingen binnen 10 Westlandse bedrijven tijdens seizoen 1 van ' Hoe is de Sfeer?'.

Naar aanleiding van alle positieve reacties en nieuwe aanmeldingen die wij hebben ontvangen komen wij met een tweede seizoen! Dit seizoen aan Annika de eer om de sfeer binnen 10 nieuwe bedrijven te proeven 😃

Agrarische sector

Wat kunnen we verwachten?

Naast deelname aan een toffe videoserie met toonaangevende Westlandse bedrijven waarin op een luchtige manier de sfeer en mogelijkheden van jouw organisatie getoond worden, zitten er nog meer voordelen aan dit concept verbonden:

  • De video voor eigen gebruik
  • Kant en klare promotiepakketjes per social kanaal voor eigen promotie
  • Tegoed op een gratis vacatureplaatsing
  • Annika! (voor een dagje, daarna willen wij haar graag terug
Tandarts

Wij willen deelnemen! Wat nu?

Leuk! Meld jouw bedrijf direct aan via de button onderaan deze pagina. Vervolgens zal er contact worden opgenomen om alle ins & outs door te nemen. Bij deelname volgt er een briefing, waarna er vervolgens een afspraak voor de video ingepland kan worden.