Nummer 1 vacaturesite van het Westland!

Door de unieke combinatie tussen krant en internet heeft WestlandseBanen het grootste bereik in de regio.

Grootste bereik in de regio

Door de unieke combinatie tussen print en online heb je met een vacatureplaatsing op WestlandseBanen een optimaal bereik binnen de regio Westland.

Account omgeving

Via WestlandseBanen kun je eenvoudig alle vacatures en sollicitaties beheren. Het bevestigen, uitnodigen of afwijzen van een sollicitant is eenvoudig te beheren vanuit je eigen account, ook met meerdere collega's!

Mobiel solliciteren

Werkzoekenden kunnen eenvoudig solliciteren via hun smartphone, waardoor je geen potentiële kandidaten misloopt!

Geen tussenkomst van derden

Sollicitaties worden 1 op 1 aan jou doorgezet. WestlandseBanen is hierbij onafhankelijk en heeft geen inzicht in de gegevens van de sollicitant.

Inzet van sociale media

WestlandseBanen maakt actief gebruik van de kracht van social media. Alle vacatures worden dan ook doorgeplaatst op onze verschillende kanalen. Daarnaast bieden we verschillende promotiemogelijkheden aan op het gebied van social media.

Bedrijfspresentatie

Laat meer van je bedrijf zien op jouw bedrijfspagina! Hier kun je het bedrijf omschrijven en presenteren met behulp van video en foto. Wij helpen je graag met de invulling van deze pagina.

Nieuwsbrief

De vacature wordt doorgeplaatst in onze nieuwsbrief naar werkzoekenden. Daarnaast ontvangen potentiële kandidaten direct een vacature alert indien de vacature overeenkomt met hun profiel.

Vindbaarheid in zoekmachines

De vacature wordt niet alleen gemakkelijk op onze website gevonden, ook in zoekmachines als Google is de vacature optimaal vindbaar.